Het ontvangt geen informatie van de gebruikers en downloaders van de applicaties, en alle informatie die wordt gevraagd van de gebruikers binnen de applicaties is overeengekomen door de gebruikers en de ontwikkelaars van de applicatie, en Kiamds bemoeit zich er niet mee.

 Kiamdes is de enige uitgever van die applicatie of ander digitaal product voor openbaar gebruik en gerelateerde websites en intermediaire websites.

Kiamers heeft ook geen bemoeienis met de kern van software en applicaties of andere digitale items, en ontvangt pas promocodes van de relevante websites na de eerste release en plaatst ze terug in de applicatie-ontwikkelaars.

Bij een apart contract betaalt Kiamdes de producenten soms volgens het contract.

Het interessegebied van Kiamdes en zijn managers in meer toepassingen is meer een bron van meer educatieve medische structuur, informatie en wetenschappelijke spellen, of cases die gericht zijn op het verbeteren van de kwaliteit van het menselijk leven of hun gezondheid.

Kiamdes kondigt aan bereid te zijn om te publiceren en ook akkoord te gaan met de productie van verschillende software en applicaties.